Openingsuren

Hoe ons bereiken?

In tegenstelling tot wat velen denken, is en blijft de winkel vlot bereikbaar: de Ring van Leuven is het sleutelwoord voor wie met de auto komt. Klik hieronder op de richting vanwaar je komt voor de juiste route:

Op de Ring, neem de afrit Herent-Mechelen en volg richting centrum. Altijd rechtdoor, voorbij Park Den Bruul (aan je linkerkant) en dan de eerste straat links (Halvestraat) en je bent al op onze parking!

Volg de Ring tot de afrit Mechelen-Herent en sla links af richting Centrum. Volg de Brouwersstraat tot voorbij het Bruulpark (aan je linkerkant) en sla de eerste straat links in (Halvestraat): onze parking ligt een 100 m verder aan de rechterkant!

Steek de Ring over en rij de Brouwersstraat naar beneden, voorbij het Bruulpark (aan je linkerkant) en neem de eerste straat links. Dat is de Halvestraat en daar is onze parking.

Dat kan, maar rij niet door de Burchtstraat! Neem de Vaartstraat, sla rechts in aan de Karel van Lotharingenstraat. Op de Vismarkt hou je rechts aan en rij je aan de overkant (voorbij de Blauwe Kater) de Craenendonck in. Op het einde rechts de brug over en meteen rechts de Halvestraat in. Onze parking ligt aan de rechterkant.

Voor onze klanten beschikken we over een ruime prarking aan de Halvestraat 15 (Brug over de Dijle).

Zoek op trefwoord, merk, omschrijving ...